Senaste nytt

Startsidan > Nyheter

2021-04-20

Ny medarbetare

1 april började #Lars Samuelsson hos oss på Falk CM.
Lars har mångårig och bred erfarenhet som projektledare inom hus/retail, industri och anläggning.
Vi ser ljust på framtiden och att Falk CM får ytterligare kompetens inom bolaget.

Varmt välkommen Lars!

2021-02-16

Ny medarbetare

Vi välkomnar Patrik Bjelke som projektledare till vårt gäng här på Falk CM. Patrik började hos oss i början av februari och kommer att stärka upp vår organisation ytterligare. Grymt kul och stort välkommen Patrik!

2020-03-12

Nya medarbetare

Vi välkomnar Ann Hoang och Malin Hebing till vårt gäng på Falk CM. Ann och Malin började hos oss i februari och kommer båda att arbeta som projektledare hos oss. Välkomna!

2020-01-26

Ny medarbetare

Peo Vestin började hos oss i september 2019 och kommer närmast från Riksbyggen där han har haft rollen som projektchef. Vi välkomnar Peo i efterhand här på hemsidan och ber om ursäkt för det sena inlägget.

2019-12-18

Nytt större kontor

Vi växer så den 3 december flyttade vi in till vårt nya och större kontor på plan 3 (tidigare plan 5) på samma adress. Välkommen på en kopp kaffe och syn av lokalen!

Nya medarbetare!

I september månad började 2st nya kollegor tillika projektledare här på Falk CM, Jan Hjertström och Andreas Jokumsen. Jan kommer närmast från Sisab och Andreas från BTH Bygg. Varmt välkomna!!!

2019-08-20

Erhållet ramavtal mot Statens Fastighetsverk i Stockholm.

Falk CM har i stark konkurrens tecknat två ramavtal med Statens Fastighetsverk i Stockholm avs Små projekt och Regeringsbyggnaderna! Avtalen gäller både projekt-, projekterings-, bygg- och installationsledning. 

2018-09-03

Erhållet ramavtal mot Akademiska hus

Falk CM har i stark konkurrens tecknat två ramavtal med Akademiska Hus! Avtalen gäller både projekt- och projekteringsledning för Akademiska Hus fastigheter i Stockholm.

2017-11-15

Ny medarbetare!

Vi välkomnar Erik Seiger till Falk CM! Erik kommer närmast från AB Industricentralen där han har arbetat som teknisk förvaltare. Hos Falk CM kommer Erik att arbeta som projekt- och byggledare. Varmt välkommen ännu en gång!

2017-09-13

Ny medarbetare

Vi välkomnar varmt Cecilia Edwardh till oss på Falk CM!

Cecilia kommer att arbeta som projekt- och projekteringsledare tillika utöka företagets kompetens inom installationsområdet, vilket hon har  en stor kunskap om. Cecilia kommer närmast från WSP.

Välkommen ännu en gång!!!

Adress
Torshamnsgatan 28A
164 40 Kista

Telefonnummer
+46 (0)70-227 89 01

Mejl
info[at]falkcm.se