Senaste nytt

Startsidan > Nyheter

2023-09-05

Ny medarbetare

Vi välkomnar varmt Fredrik Olofsson till oss på Falk CM. Fredrik kommer närmast från Sweco och kommer att stärka upp vårt team ytterligare med sin erfarenhet från byggbranschen i olika roller. Fredrik kommer främst att arbeta som projekt- och byggledare. Välkommen Fredrik ännu en gång!

2022-09-23

Ny medarbetare

2021-11-02

FALK CONSTRUCTION MANAGEMENT STÄRKER SITT ERBJUDANDE OCH BLIR EN DEL AV SOLWERS-KONCERNEN

Falk Construction Management AB (Falk CM) och Solwers meddelar att Falk CM från och med första november 2021 blir en del av Solwers-koncernen. Solwers är en finsk-svensk företagsgrupp som specialiserat sig på att föra samman skickliga företag med olika kompetenser inom tekniska konsult-branschen och byggbranschen. I och med inträdet i Solwers-koncernen stärker Falk CM sitt erbjudande och skapar förutsättningar för att fortsätta utvecklas.

Falk CM har idag 25 personer verksamma i Stockholmsområdet. Inträdet i Solwers-koncernen innebär ingen förändring av verksamheten.

Falk CM fortsätter med samma namn och företagets ledning fortsätter leda verksamheten.

Falk Construction Management AB grundades 2009 och erbjuder tjänster inom projekt-, projekterings- och byggledning.

I och med samgåendet med den finsk-svenska företagsgruppen Solwers stärker Falk CM nu sitt erbjudande och ingår i ett koncernsamarbete med hög kompetens inom allt kopplat till tekniska konsulttjänster, industri och bygg.

– I och med att Falk CM blir en del av Solwers stärker vi vår position på marknaden och ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder fler tjänster och ytterligare kompetenser som kommer göra vår affär ännu starkare. Det gör att vi kan fortsätta utvecklas samtidigt som vi fortsätter vara Falk CM och värna om det vi byggt upp fram till idag, säger Falk Construction Management ABs VD Ola Gustafsson.

Solwers är en snabbt växande koncern, som erbjuder tjänster inom arkitektur, teknisk rådgivning, projektledning, omgivningsbevakning och konsultering, markundersökningar samt digitala lösningar. År 2020 var koncernens intäkter 32,6 MEUR och antalet anställda nästan 400 i Finland och Sverige. Verksamheten i varje koncernföretag baseras på deras egen starka kompetens och drivs oberoende under sina egna namn.

Solwers verksamhetsmodell kombinerar alla företagskompetenser till ett komplett tjänsteutbud och expertis som motsvarar branschens största aktörer – samtidigt som de enskilda företagens effektivitet, smidighet och entreprenörsanda lever kvar.

– Vi har valt en framtid med Falk CM då vi kompletterar varandra väl inom olika kompetensområden. Vi har sett Falk CMs fina utveckling och är imponerade av den kompetens bolaget har. Falk CM blir vår femte etablering i Sverige och vi arbetar vidare med en fortsatt expansion. Vi tror på att dotterbolagens egen identitet ska fortsätta utvecklas och att Solwers nätverk av konsultbolag tillsammans stärker och stödjer varandra till ett mycket starkt och komplett tjänsteerbjudande, säger Solwers VD Stefan Nyström.

– Den verksamhetsmodell Solwers driver är precis på det sätt vi vill jobba med Falk CM. Vi ska fortsätta vara Falk CM med allt vad det innebär och tillsammans med Solwers blir vi nu starkare och får ännu mer kompetens och möjligheter att utveckla oss för att vara med och tampas om de stora kontrakten, säger Falk CMs vVD/affärsansvarige Mattias Mattsson.

I och med Falk CMs inträde i Solwers-koncernen förvärvas Falk CM av Solwers. Förändringen i ägarstrukturen innebär ingen övrig förändring av Falk CMs verksamhet. Falk CM som företag och namn består, företagets ledning förblir oförändrad och ledningen finns fortsatt i Falk CMs styrelse och inga anställda berörs av affären.

För mer information:
Ola Gustafsson, VD Falk Construction Management AB

ola@falkcm.se, +46 (0)70 227 89 01
Mattias Mattsson, vVD/Affärsansvarig Falk Construction Management AB mattias@falkcm.se +46 (0)70 840 09 12
Stefan Nyström, VD Solwers

stefan.nystrom@solwers.fi, +358 40 733 6145

2021-08-24

Ny medarbetare

I mitten av augusti började Joakim Karlsson hos oss. Välbehövlig förstärkning till bl.a. Magnolias stora projekt i Upplands Bro. Varmt välkommen Joakim till vårt team.

2021-04-20

Ny medarbetare

1 april började #Lars Samuelsson hos oss på Falk CM.
Lars har mångårig och bred erfarenhet som projektledare inom hus/retail, industri och anläggning.
Vi ser ljust på framtiden och att Falk CM får ytterligare kompetens inom bolaget.

Varmt välkommen Lars!

2021-02-16

Ny medarbetare

Vi välkomnar Patrik Bjelke som projektledare till vårt gäng här på Falk CM. Patrik började hos oss i början av februari och kommer att stärka upp vår organisation ytterligare. Grymt kul och stort välkommen Patrik!

2020-03-12

Nya medarbetare

Vi välkomnar Ann Hoang och Malin Hebing till vårt gäng på Falk CM. Ann och Malin började hos oss i februari och kommer båda att arbeta som projektledare hos oss. Välkomna!

2020-01-26

Ny medarbetare

Peo Vestin började hos oss i september 2019 och kommer närmast från Riksbyggen där han har haft rollen som projektchef. Vi välkomnar Peo i efterhand här på hemsidan och ber om ursäkt för det sena inlägget.

2019-12-18

Nytt större kontor

Vi växer så den 3 december flyttade vi in till vårt nya och större kontor på plan 3 (tidigare plan 5) på samma adress. Välkommen på en kopp kaffe och syn av lokalen!

Nya medarbetare!

I september månad började 2st nya kollegor tillika projektledare här på Falk CM, Jan Hjertström och Andreas Jokumsen. Jan kommer närmast från Sisab och Andreas från BTH Bygg. Varmt välkomna!!!

2019-08-20

Erhållet ramavtal mot Statens Fastighetsverk i Stockholm.

Falk CM har i stark konkurrens tecknat två ramavtal med Statens Fastighetsverk i Stockholm avs Små projekt och Regeringsbyggnaderna! Avtalen gäller både projekt-, projekterings-, bygg- och installationsledning. 

2018-09-03

Erhållet ramavtal mot Akademiska hus

Falk CM har i stark konkurrens tecknat två ramavtal med Akademiska Hus! Avtalen gäller både projekt- och projekteringsledning för Akademiska Hus fastigheter i Stockholm.

2017-11-15

Ny medarbetare!

Vi välkomnar Erik Seiger till Falk CM! Erik kommer närmast från AB Industricentralen där han har arbetat som teknisk förvaltare. Hos Falk CM kommer Erik att arbeta som projekt- och byggledare. Varmt välkommen ännu en gång!

2017-09-13

Ny medarbetare

Vi välkomnar varmt Cecilia Edwardh till oss på Falk CM!

Cecilia kommer att arbeta som projekt- och projekteringsledare tillika utöka företagets kompetens inom installationsområdet, vilket hon har  en stor kunskap om. Cecilia kommer närmast från WSP.

Välkommen ännu en gång!!!

2017-04-08

Ny medarbetare till Falk CM

Vi välkomnar Max Eriksson till oss på Falk CM där Max kommer att arbeta som projektledare. Max kommer närmast från Moelven där han även arbetade som projektledare.

Varmt välkommen Max!

2017-03-24

Ny kund och nya uppdrag

Falk CM har sedan hösten 2016 Atrium Ljungberg som ny kund där vi erhållit uppdrag inom projekten BAS (Barkarby, ca 50 000 m2), Life City (Hagastaden, ca 30 000 m2) och Gränby Entré (Uppsala).

De roller som vi har inom omnämnda uppdrag är: Projektledare, Projekteringsledare, Platschef och Fuktsakkunnig.

 

2017-01-26

”Nytt” uppdrag, Järfälla kommun

Falk CM har sedan september 2016 erhållit projektledningsuppdrag hos Järfälla kommun avseende diverse projekt, bl.a. storköksrenoveringar och projektledning av 5-avd förskola (nyproduktion). Uppdraget avser en heltidstjänst i minst ett år med möjlighet till förlängning.

2016-12-13

Ny medarbetare till Falk CM!

Vi välkomnar Stefanie Österman till oss på Falk CM!

Stefanie kommer att arbeta som projekt- och byggledare. Närmast kommer Stefanie från Byggmästargruppen där hon har varit platschef, arbetsledare och projektingenjör.

Välommen ännu en gång till vårat gäng!!!

2016-09-01

Ny medarbetare till Falk CM!

Vi välkomnar Catharina Nilsson till oss på Falk CM!

Catharina kommer att arbeta som projekt- och projekteringsledare samt fuktsakkunnig då hon är diplomerad fuktsakkunnig med en gedigen erfarenhet av olika typer av projekt, stora som små.

Catharina kommer närmast från Dry-IT.

Välkommen ännu en gång till vårat gäng!!!

2016-04-27

Nu söker/annonserar vi efter Projektledare – Välkommen med din ansökan!

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/d/b/d/falkcm.se/httpd.www/wp-content/themes/falkcm/home.php on line 43

Adress
Torshamnsgatan 28A
164 40 Kista

Telefonnummer
+46 (0)70-227 89 01

Mejl
info[at]falkcm.se